Kredittkort

Trenger du hjelp til å håndtere ditt kredittkort?

Det finnes mange flotte ting om å ha et kredittkort. Et kredittkort kan hjelpe deg å gjøre kjøpet, forbeholder leiebiler og bestille billetter for transport. Måten du administrere dine kredittkort er viktig. Denne artikkelen vil gi noen nyttige tips som…

Det finnes mange flotte ting om å ha et kredittkort. Et kredittkort kan hjelpe deg å gjøre kjøpet, forbeholder leiebiler og bestille billetter for transport. Måten du administrere dine kredittkort er viktig. Denne artikkelen vil gi noen nyttige tips som kan hjelpe deg å velge kredittkortet ditt og behandle den med omhu.

Ikke lukk en konto uten å forstå konsekvensene. Det er mulig å negativt påvirke din kreditt rapporten ved avsluttende kort. Også holde åpent alle kontoene som utgjør mesteparten av din historie.

Ikke fall for de innledende priser på kredittkort når du åpner en ny. Sørg for å spørre kreditor hva renten vil gå opp til etter, utløper den innledende satsen. Noen ganger kan det apr gå opp til 20-30% på noen kort, en rente du definitivt ikke ønsker å betale når din innledende satsen går unna.

For å hjelpe deg med å få maksimalt ut av kredittkort, velge et kort som gir belønning basert på hvor mye penger du bruker. Mange kredittkort belønninger programmer vil gi deg opp til to prosent av kostnadene tilbake som belønning som kan gjøre kjøpene mye mer økonomisk.

Sjekke kreditt rapporten regelmessig. Ifølge loven har du lov til å sjekke din kreditt score en gang i året fra de tre store kreditt byråer. Dette kan være ofte nok, hvis du bruker kredittsparsomt og alltid betaler i tide. Det kan være lurt å bruke de ekstra pengene, og sjekke oftere hvis du bære mye av kredittkort gjeld.

Som nevnt i begynnelsen av denne artikkelen, ha et kredittkort kan nytte for deg på mange måter. Å gjøre det beste utvalget når det gjelder å få et kredittkort er viktig, som er administrerende kortet du velger på riktig måte. Denne artikkelen har gitt deg noen nyttige tips for å hjelpe deg å gjøre det beste kredittkortet avgjørelse og vokse din kreditt ved å bruke den klokt.

About the author

Related Posts