Kredittkort

Ta en titt på denne Kredittkort Råd

Ikke kutt opp kredittkort for å stoppe deg fra overusing dem. I stedet, les denne artikkelen for å lære hvordan du bruker kredittkort på riktig måte. Ikke å ha noen kredittkort i det hele tatt kan skade din kreditt score,…

Ikke kutt opp kredittkort for å stoppe deg fra overusing dem. I stedet, les denne artikkelen for å lære hvordan du bruker kredittkort på riktig måte. Ikke å ha noen kredittkort i det hele tatt kan skade din kreditt score, slik at du kan ikke råd til ikke å bruke kreditt. Fortsette å lese, for å lære å bruke den riktig.

Hvis du er i markedet for en sikret kredittkort, er det svært viktig at du følger nøye med de avgifter som er knyttet til kontoen, så vel som, enten de rapportere til de største kredittkortselskapene. Hvis de ikke rapporterer, så det nytter ikke å ha det bestemte kortet.

Prøv ditt beste for å holde seg innenfor 30 prosent av kredittgrensen som er satt på kortet ditt. En del av kreditten din poengsum består av å vurdere hvor mye gjeld som du har. Ved å bo langt under grensen, vil du hjelpe din vurdering og sørge for at det ikke begynner å dyppe.

Mange kredittkort vil tilby bonuser bare for å registrere deg. Vær sikker på at du forstår den fine print, men fordi mange av disse kortene har svært spesielle vilkår at du må oppfylle for å kvalifisere for bonusen. Vanligvis er du pålagt å kreve et visst beløp på kortet i en begrenset periode for å få bonus.

Sørg for at du gjør betalinger på gang når du har et kredittkort. De ekstra avgiftene er der kredittkortselskaper få deg. Det er svært viktig å sørge for at du betaler i tide for å unngå de kostbare avgifter. Dette vil også gjenspeile seg positivt på kreditt rapporten.

Du skal nå være i stand til å forstå hvorfor det er viktig å kun eie maksimalt to kredittkort og å bruke dem begge på en jevnlig basis. Så ikke kaste ut disse programmene for kredittkort, eller stash kortene du har et sted der du ikke vil huske hvor de er når du faktisk ønsker å bruke dem! Betale akt på råd her og være ansvarlig med din bruk av kreditt.

About the author

Related Posts