Kredittkort

Stor informasjonen du trenger å lære om kredittkort

Har du tenkt på at du trengte et kredittkort for nødhjelp, men har ikke vært sikker på hvilket kort for å få? I så fall er du på rett sted. Denne artikkelen vil svare på alle dine spørsmål om kredittkort,…

Har du tenkt på at du trengte et kredittkort for nødhjelp, men har ikke vært sikker på hvilket kort for å få? I så fall er du på rett sted. Denne artikkelen vil svare på alle dine spørsmål om kredittkort, hvordan du bruker dem, og hva du skal se etter i et kredittkort tilbud. Les videre for noen gode tips.

Sørg for at du har råd til alt du kjøper med kredittkort. Ta et ærlig blikk på budsjettet før kjøpet for å unngå å kjøpe noe som er for dyrt.

Bestem hva belønner du ønsker å motta for å bruke kredittkortet. Det er mange alternativer for belønninger som tilbys av kredittkortselskaper å lokke deg til å søke om kortet sitt. Noen tilbyr miles som kan brukes til å kjøpe flybilletter. Andre gir deg en årlig sjekk. Velg et kort som gir en belønning som er riktig for deg.

Bli venner med kredittkortselskapet. De fleste store kredittkortselskaper har en Facebook-side. De kan tilby fordeler for de som “venn” dem. De bruker også forumet for å ta opp klager fra kunder, så det er til din fordel å legge inn kredittkortselskapet til din venneliste. Dette gjelder selv om du ikke liker dem veldig mye!

Oppgi aldri kredittkortnummeret ditt til noen, med mindre du er den personen som har tatt initiativ til transaksjonen. Hvis noen ringer deg på telefonen ber om kortnummer for å betale for noe, bør du be dem om å gi deg en måte å kontakte dem, slik at du kan ordne betalingen på et bedre tidspunkt.

Etter å ha lest denne artikkelen, bør du være langt mindre forvirret om kredittkort. Du vet nå hvordan man skal vurdere kredittkort tilbud og hvordan å finne den rette kredittkort for deg. Hvis denne artikkelen ikke har besvart absolutt alt du har lurt på om kredittkort, det er mer informasjon der ute, så ikke slutte å lære.

About the author

Related Posts